Deelname Berkelse aan RTL GP Masters

Regio 42 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Femke Terpstra uit Berkel komt tijdens de RTL GP Masters of Formule 3 opnieuw in actie in de Benelux Racing Laegue (BRL), de koningsklasse van de Nederlandse autosport.

De Lansingerlandse neemt het als enige dame op tegen 32 mannen! Sinds vorig jaar racet zij rond in snelle auto's en niet onverdienstelijk: tijdens de vorige race op de Nürburgring in Duitsland scoorde zij een goede zevende plek.

Femke: "Het Circuit van Zolder is mijn favoriete baan, de afwisseling van rechte stukken en uitdagende chicanes maken het een heerlijk circuit om op te racen. Ik ben hier altijd competitief geweest en kijk daarom uit naar de wedstrijd!"

Op het Circuit van Zolder net over de grens in België nemen naast de BRL de beste coureurs uit de Formule 3 het tegen elkaar op. Deze jonge mannen proberen in de voetsporen te treden van hun voorgangers en zo de stap naar de Formule 1 te maken.

Vele bekende Formule 1 coureurs deden in hun jongere jaren mee aan de Masters of Formula 3, zoals Lewis Hamilton, David Coulthard, Jenson Button, Jos Verstappen, Rubens Barrichello, Ralf Schumacher, Nick Heidfeld, Nico Rosberg en Nelsinho Piquet Jr.

Gratis kaarten

Femke haar sponsor Collé Rental & Sales heeft enkele duizenden gratis toegangskaarten ter beschikking voor de hoofdtribune tijdens de RTL GP Masters of Formula 3 op het Circuit van Zolder, zondag 10 augustus 2008.

Ga naar de website van Femke (www.femketerpstra.nl) en download jouw gratis ticket!

Berkelse: ik kwam in mijn ritme

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant