Arnout Feenstra (cold-case) vermist

Regio 9 keer gelezen

Regio/Zoetermeer - Sinds 24 november 2000 wordt Arnout Feenstra uit Zoetermeer vermist. Arnout is geboren in Leidschendam (1979). Zijn laatste woonplaats is Zoetermeer.

Uiterlijke kenmerken: Bruinzwart krullend haar, bruine ogen 1.80 m. Slank postuur, in rechterbovengebit een dubbele tand, lang smal gezicht, grote oren, bleke huidskleur. Hij droeg bij zijn vertrek een jack, een 'Lutha' spijkerbroek en een trui.

Extra info: Arnout is uit de ouderlijke woning vertrokken met een psychische depressie en de mededeling dat hij een 'time-out' wilde om zichzelf beter te leren kennen. Hij is overhaast vertrokken en heeft geen bagage meegenomen. Er is een laatste telefonisch contact geweest op 27 november 2000 vanuit Spanje. Mogelijk verblijft Arnout in Madrid.

In zijn vrije tijd was Arnout veel bezig met graffiti. Hij ondertekende zijn werk meestal met de letters MIS. (zie foto).

TROS Vermist komt graag in contact met mensen die Arnout hebben gezien, of die meer informatie hebben. Neemt u contact op met de redactie via: 0800-2080.

Uit de krant