Afbeelding

Maak kans op een avondje uit met groep vrienden of familie

Regio 790 keer gelezen

Regio - Nu de theaterdeuren vanwege de lockdown voorlopig gesloten zijn, zetten het Stadstheater Zoetermeer en theaterrestaurant STAGE kitchen & café graag de nieuwe WINteractie in de spotlights. 

Tot 31 januari 2022 kan iedereen uit Zoetermeer en omstreken namelijk theaterkaarten of een diner voor een groep naar keuze winnen. Nomineer deze groep via de website van het theater en maak kans op een heerlijke avond uit. Om deel te nemen aan de actie kan iedereen via www.stadstheater.nl een groep nomineren. Van de vrijwilligers van het verzorgingstehuis tot het gezin op de hoek van de straat of jouw vriendengroep. Wie uit Zoetermeer en omstreken verdienen het om eens helemaal te worden verwend met een gratis theaterbezoek of diner?

Iedere groep van drie tot tien personen telt mee, inclusief of exclusief degene die de groep opgeeft. Stadstheater en STAGE kitchen & café kijken alvast positief vooruit naar het moment dat het theater en restaurant weer de plek worden om samen te komen en genieten.

Uit de krant