Afbeelding

ADO opent eigen lunchroom

Regio 1.533 keer gelezen

Sinds deze maand is het voor iedereen mogelijk, om ook doordeweeks, naar je favoriete voetbalstadion af te reizen. ADO Den Haag opent namelijk haar eigen lunchroom in het Cars Jeans Stadion genaamd (hoe kan het ook anders) Haags Kwartiertje. 

Het Haags Kwartiertje is bij iedereen die ADO Den Haag een warm hart toedraagt natuurlijk een bekend begrip. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd wordt er afgeteld en gaat iedereen in het stadion er nog is goed achter staan om gezamenlijk de overwinning over de streep te trekken. De nieuwe lunchroom bevindt zich op de begane grond van het Cars Jeans Stadion, de entree van de lunchroom is via de hoofdingang. 

ADO Den Haag opent de lunchroom in samenwerking met ROC Mondriaan. “Zo kunnen wij binnen een professionele omgeving studenten de fijne kneepjes van het horeca-vak leren”, laat men aan Telstar/Eendracht weten. Bij lunchroom ‘Haags Kwartiertje’ kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur -17.00 uur terecht. Reserveren is niet nodig tenzij u met grote groepen komt eten. 


Uit de krant