Afbeelding

Groep 8 wordt online goed geïnformeerd door het Erasmus College

Regio 224 keer gelezen

Het is voor de leerlingen van groep 8 wel erg moeilijk om zich te oriënteren op een school die bij hen past. Alle scholen presenteren zich nu digitaal, maar dat is niet hetzelfde als werkelijk in een school rondlopen. De kinderen missen toch het gevoel bij een middelbare school.

- advertentie -

Daarom heeft het Erasmus College Zoetermeer zelfs een echte studio ingericht waar vandaan wekelijks een uitzending verzorgd wordt om de groep 8 leerlingen rondom een bepaald thema goed te informeren. Zo is er zaterdag 13 februari al een thema uitzending rond het thema Gymnasium/EMC. 

Andere thema’s die later in februari en maart orde komen zijn de sportklas, de kunstklas en robotica, maar ook meer persoonlijke onderwerpen kunnen aan de orde komen zoals mentoraat, RT, dyslexie en hoogbegaafdheid. Kortom als je geïnteresseerd bent in een bepaald thema kijk je zaterdags om half vijf naar de live stream of kijk je een uitzendingen, zoals die van het open huis, terug. Er is zelfs gelegenheid om in de uitzending live vragen te stellen via het speciale telefoonnummer 06-29498760. Meer informatie is te vinden op www.erasmuscollege.nl.

Uit de krant