Logo telstar-online.nl

Trouwen op een droomeiland in buurgemeente Lansingerland!

  •   keer gelezen   Regio

Lansingerland - Met het sprookjesachtige eiland, de rust, de prachtig aangelegde chakra tuinen, de Boeddhatuin, de mooie natuur en de authentieke, originele locaties biedt Landgoed Vidaa een zeer sfeervolle en romantische omgeving om uw trouwdag tot een prachtige feestdag te maken. Vidaa beschikt over verschillende locaties voor de trouwceremonie, het diner en het feest. Zowel op het waanzinnige eiland als op het heerlijk ruime terras van locatie Pura Vidaa. Deze locaties zijn ook geschikt voor zakelijke partijen zoals vergaderingen, lezingen, concerten, bedrijfsfeesten- en borrels en zelf voor yogalessen in de natuur kunt u bij Vidaa terecht!

Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie de gasten per onderdeel van de huwelijksdag kunnen verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer. Met het pontje over het water of via de mooi versierde houten brug wordt het eiland betreden waar jullie een ceremonie ervaren in het door jullie gewenste thema. Bekroon jullie liefde met een sprookjesachtige ceremonie midden in de natuur, omringd door romantische prieeltjes, een traditionele Mongoolse Ger, prachtige hoge bomen en water.

Trouwen bij Landgoed Vidaa:
- De romantisch versierde bruggen
- De originele Mongoolse Ger
- De Boeddhatuin en de chakratuinen
- Het prachtige prieeltje in het bos
- Uw eigen pontje om naar uw gasten te gaan
- Vriendelijke en professionele medewerkers
- Sfeervolle alternatieve binnenlocaties bij slecht weer

Dit alles maakt van uw bruiloft een unieke belevenis! De sfeervolle inrichting van onze locaties, uw gasten en niet te vergeten u zelf als bruidspaar maken er een onvergetelijk feest van.

Romantiek voert de boventoon!
Op verzoek regelt ons Weddingteam vervoer naar huis of naar hotel, voor u en/of uw gasten. Tevens werken wij samen met verschillende hotels in de nabije omgeving. Wij kunnen dus ook de overnachting regelen voor u en uw gasten. Onze ervaren medewerkers leiden u graag rond over het eiland, beantwoorden uw vragen en denken met u mee over de invulling van uw bruiloft.

U bent van harte welkom om eens te komen kijken, vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Landgoed Vidaa
Hoeksekade 162
2661 JL Bergschenhoek
010-5296071
trouwen@vidaa.nl
www.vidaa.nl

"Landgoed Vidaa scoort een 8,7 op The Perfect Wedding!"

Meer berichten