Afbeelding

Ingezonden: Wie bedenkt dit?

Ingezonden 12.057 keer gelezen

Vanmorgen kwam ik dit bord tegen. Dit is de enige toegang om met de fiets of lopend vanaf Tolhek en dergelijke, snel bij het station te komen. 

Aangezien de andere kant alleen toegankelijk is voor mensen die met de auto komen, vraag ik me toch af wie zoiets bedenkt. Het is onmogelijk om vanuit de oostkant van Pijnacker-Zuid met de fiets of lopend naar het station of de winkels in Keijzershof te komen.

Naam bekend bij onze redactie


De fractie van Progressief Pijnacker-Nootdorp wil de onderste steen boven hebben en heeft vragen gesteld aan het gemeentebestuur.

Op Telstar-Online is een ingezonden bericht van een bezorgde bewoner over het onbereikbaar zijn van het station Pijnacker-Zuid voor fietsers en voetgangers van 2 t/m 5 maart. Het station is al enige tijd moeilijker bereikbaar waar wij eerder al vragen over hebben gesteld en met het afsluiten van deze route is het alleen nog maar met auto’s bereikbaar.

Vraag 1. Is het college op de hoogte van deze afsluiting?

Vraag 2. Bij wie ligt de verantwoordelijkheid voor de toegankelijkheid van het station voor voetgangers en fietsers gedurende de bouwwerkzaamheden?

Vraag 3. Wordt het station aan de zijde van het tankstation weer toegankelijk voor fietsers en voetgangers? Zo ja, vanaf wanneer is dat het geval? Zo nee, waar om niet?

Vraag 4. Als het station onbereikbaar wordt voor beide richtingen, welke oplossing wordt de inwoners van Tolhek en Klapwijk dan geboden om toch het station te voet of per fiets te bereiken?

De fractie van Progressief Pijnacker-Nootdorp ziet de antwoorden graag voor het einde van deze maand tegemoet.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant