Afbeelding

Kent u iemand die een lintje verdient?

Gemeente 149 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Elk jaar vindt ter gelegenheid van Koningsdag in april de 'lintjesregen' plaats. Bij die gelegenheid wordt aan enkele inwoners die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding uitgereikt.

Om voor een onderscheiding in aanmerking te komen gelden wel diverse criteria, want een lintje is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Zo moet het gaan om iemand die zich zeer langdurig voor de samenleving heeft ingespannen en een zeer uitzonderlijke prestatie heeft verricht. Let op: een voorstel voor een onderscheiding voor 2018 moet u uiterlijk 1 juli 2017 bij de burgemeester indienen. De criteria waar een aanvraag aan moet voldoen vind u in het product Koninklijke onderscheiding.

Meer informatie
Voor een toelichting, of hulp bij het indienen van een aanvraag, kunt u contact opnemen met Anita Monshouwer, tel. 015 - 362 67 24 of per e-mail a.monshouwer@pijnacker-nootdorp.nl. Algemene informatie over Koninklijke onderscheidingen vindt u op www.lintjes.nl.

Uit de krant