Afbeelding

Wie maakt de leukste fiets- of wandelroute in en om Pijnacker-Nootdorp?

Gemeente 260 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Het barst van de fiets- en wandelpaden in en om Pijnacker-Nootdorp! Aan u de uitdaging om de leukste fiets- of wandelroute over deze paden te maken.

Een puzzelroute, route langs speelplekken, historische route, of bijvoorbeeld een bloemen-, bomen of kassenroute. Gebruik uw creativiteit voor een "beleefroute" die langs de mooiste plekjes in en om de gemeente voert! De een weet waar je hier de lekkerste aardbeien krijgt, de ander kent alle mooie oude gebouwen, en weer een ander kent de mooiste stukjes natuur. Door met uw kennis en creativiteit een route te maken deelt u die hoogtepuntjes met elkaar!

Prijzen
Voor de ontwerpers van de mooiste fiets- en wandelroutes is er natuurlijk een mooie prijs. Voor de mooiste fietsroute is er een cadeaubon van 500 euro, en de ontwerpers van de fietsroutes die als tweede en derde gekozen worden krijgen cadeaubonnen van 350 en 150 euro, te besteden bij Hans Struijk Pijnacker-Nootdorp. De prijzen voor de mooiste wandelroutes zijn te besteden bij SPORT 2000 Pijnacker-Nootdorp en worden later bekendgemaakt. 

Beoordelingscriteria
In de jury zitten vertegenwoordigers van Stichting Wandelevenementen Pijnacker-Nootdorp, de Fietsersbond en de gemeente. Gebruik uw creativiteit, en let op dat uw route:

•    Een thema heeft (speelplekken, historisch, puzzels, groen, enz.)
•    Beschrijvingen bevat van de mooie plekken waar u langs fietst/wandelt, liefst voorzien van foto's
•    Door Pijnacker-Nootdorp voert, óf een rondje is van Pijnacker-Nootdorp naar een stad in de omgeving en terug. U mag gebruik maken van fietsknooppunten, of je route vastleggen met gps-coördinaten, maar dat hoeft niet.


Doe mee!
Stap op de fiets, trek de wandelschoenen aan en stuur uw route vóór 12 oktober naar natuurlijk@pijnacker-nootdorp.nl! Laat u inspireren en kijk eens op www.natuurlijkpn.nl. De winnaars van de cadeaubonnen worden in oktober bekendgemaakt in samenwerking met Telstar/Eendracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant