Reconstructie Sportlaan in Pijnacker

Gemeente 42 keer gelezen

Pijnacker - Binnenkort wordt het nieuwe Stanislascollege opgeleverd. De weg is door het bouwverkeer dusdanig beschadigd dat er nieuw asfalt op moet.

Nu de bouw van de school is afgerond wordt het tijd om de Sportlaan weer goed begaanbaar te maken voor de omliggende sportverenigingen, scholieren en overig publiek. Dit betekent wel enige verkeershinder vanaf 1 juni 2009. Een grote stroom leerlingen moet veilig gebruik kunnen maken wordt de weg onder andere voorzien van fietsstroken. Verder wordt er ter hoogte van de tweede brug een hoge drempel aangebracht zodat deze brug ook goed begaanbaar is.

Maandag 1 juni t/m 19 juni: verkeershinder

We doen dan voorbereidende werkzaamheden zoals onder andere het verwijderen van het oude asfalt. U kunt met de auto, fiets of lopend de Sportlaan wel gebruiken.

Maandag 22 t/m vrijdag 26 juni: ernstige verkeershinder

Deze week wordt het nieuwe asfalt op de weg aangebracht. Het is dan niet mogelijk om de Sportlaan met de auto en de fiets te gebruiken. Bezoekers van de Viergang worden geadviseerd om de auto of fiets bij de te parkeren op het parkeerterrein van het Zwembad. Tijdens deze week kunt u de sportverenigingen met de fiets via de Rijskade bereiken. Alleen in het geval van nood mag de Rijskade met de auto gebruikt worden. Nooddiensten(Brandweer, Ambulance, Politie) kunnen altijd gebruik maken van de Rijskade en de Sportlaan.

Maandag 29 juni t/m vrijdag 03 juli: lichte verkeershinder

In de laatste week van de werkzaamheden wordt onder andere de belijning op de weg aangebracht. Deze week kunt u de Sportlaan weer met de auto, fiets of lopend gebruiken.

Meer informatie

De werkzaamheden zijn bewust na het sportseizoen gepland en worden alleen doordeweeks uitgevoerd. U kunt in het weekend gewoon gebruik maken van de Sportlaan. Wij hopen dat u hierdoor zo min mogelijk ongemak ervaart van de werkzaamheden. Wij danken u alvast voor uw begrip. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Fred Maas van de afdeling BOR van de gemeente Pijnacker-Nootdorp via tel. 14 015.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant