Wie wint de Vrijwilligersprijs 2008?

Gemeente 57 keer gelezen

Wist u dat er in Pijnacker-Nootdorp naar schatting 7.000 vrijwilligers actief zijn? De gemeente Pijnacker-Nootdorp waardeert dit enorm en laat dat zien door jaarlijks de Vrijwilligersprijs uit te reiken aan een organisatie. Dit jaar al voor de zevende keer. De winnaar krijgt een bedrag van € 1.500,-.

Om jaarlijks gemakkelijker een andere organisatie te kiezen, wordt aan de Vrijwilligersprijs elk jaar een ander thema gekoppeld. Het thema voor 2008 is ’Duizend en één kracht’. Denk hierbij aan de vele inwoners die samen vele uren vrijwilligerswerk verzetten. Voor de samenleving zijn zij een stuwende kracht.

U kunt een organisatie, vereniging, project of groep aanmelden door het aanmeldingsformulier in te sturen. Het formulier kunt u downloaden via: www.pijnacker-nootdorp.nl > Inwoners > Maatschappelijke ondersteuning > Vrijwilligers > Vrijwilligersprijs of afhalen bij het gemeentekantoor in Pijnacker. De sluitingsdatum voor aanmelding is 31 oktober 2008.

Onafhankelijk

Om voor de prijs in aanmerking te komen, moet het vrijwilligerswerk in de gemeente plaatsvinden en dient de organisatie gevestigd te zijn in Pijnacker-Nootdorp. Ook organisaties met een eigen afdeling in Pijnacker-Nootdorp kunnen meedoen. Een onafhankelijke jury maakt uiteindelijk een selectie en kent de prijs toe. Op de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in januari 2009 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant