Logo telstar-online.nl

Afsluiting Delftsestraatweg in Delfgauw

  •   keer gelezen   Gemeente

Het gemeentebestuur heeft besloten om, na het openstellen van de N 470, verkeersremmende maatregelen te nemen op de N 473 (de Delftsestraatweg) in Delfgauw.

Om deze werkzaamheden snel en veilig uit te kunnen voeren, sluit de gemeente tijdens de werkzaamheden de Delftsestraatweg tijdelijk af tussen het benzinestation (TinQ) en de Noordeindseweg. Alle motorvoertuigen uit de richting Delft volgen een omleiding via de A13 en de N 470 naar Pijnacker. Vanuit Pijnacker worden alle motorvoertuigen over de N 470-A13 en Delft naar Delfgauw verwezen.

Eén rijstrook

De volledige afsluiting is van 1 tot en met 13 september tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Tussen 19.00 en 07.00 uur is één rijstrook beschikbaar. Het verkeer krijgt dan te maken met een tijdelijk stoplicht. Fietsers volgen in deze periode een omleiding over het fietspad aan de zuidkant van de Pijnackerse Vaart.

Hinder voorkomen

Om hinder in bestaande woongebieden in Delfgauw te voorkomen, gaan de Schimmelpenninck van der Oyeweg en de Noordeindseweg deze periode dicht voor vrachtverkeer. Vrachtwagen moeten dus ook omrijden.Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de projectleider R. Nijrolder van de gemeente het aanspreekpunt. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 015 - 362 6517.

> Klik hier voor een tekening van de omleidingen.

Meer berichten