Mededelingen rond oud en nieuw

Gemeente 32 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Vanaf donderdag 27 december 2007 halen medewerkers van de gemeente een aantal prullenbakken tijdelijk weg. Dat geldt ook voor bovengrondse papiercontainers. Ondergrondse papiercontainers worden afgesloten. Dit om schade tijdens de jaarwisseling te voorkomen. Vanaf woensdag 2 januari 2008 komen alle bakken en containers weer terug op hun plaats.

Ook gaan dan de ondergrondse containers weer open. TNT neemt voorzorgsmaatregelen om schade aan post te voorkomen. Vanaf vrijdag 28 december verwijdert TNT aantal brievenbussen die een hoog risico op schade lopen.

Deze bussen worden in de eerste week van januari weer teruggeplaatst. Op zondagavond 30 december sluiten alle brievenbussen. Ze worden weer geopend op dinsdag 1 januari vóór 19.00 uur. De eerste buslichting is op woensdag 2 januari.

Veilig vuurwerk afsteken

Vuurwerk afsteken mag van maandag 31 december 2007 van 10.00 uur ’s morgens tot en met 02.00 uur op dinsdag 1 januari 2008. Buiten mag u (maximaal 10 kilo) vuurwerk vervoeren van een erkend verkooppunt tot aan de voordeur.

De gemeente verzoekt u vriendelijk geen vuurwerk af te steken in de buurt van kerken en verzorgingstehuizen. Denk ook aan het opruimen van vuurwerkresten, zodat kinderen op nieuwjaarsdag zich niet kunnen verwonden aan zogenoemde ‘weigeraars’.

Gewijzigde openingstijden

Maandag 31 december 2007 en dinsdag 1 januari 2008 zijn alle gemeentelijke diensten dicht. Op maandag 7 januari is de gemeente tot 11.00 uur gesloten voor het publiek. Dit in verband met een nieuwjaarsbijeenkomst van het personeel.

Kerstboominzameling

Op donderdag 3 en vrijdag 4 januari geeft de gemeente € 0,40 voor elke ingeleverde kerstboom. De inleverpunten zijn:

Donderdag 3 januari, van 10.00 tot 13.00 uur

Delfgauw

Goudenrijderplein, winkelcentrum de Emerald

Kerkmeesterstraat, skatebaan

Nootdorp

Koningin Julianalaan, peuterspeelzaal

Wolverlei, speelterrein

Vrijdag 4 januari, van 10.00 tot 13.00 uur

Pijnacker

Oranjelaan, parkeerterrein het Baken

Park Berkenoord, parkeerterrein de Acker

Vrouwenrecht, pleintje

Ade, parkeerterrein Soete Suykerbol

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant