Voorontwerpbestemmingsplan Boezem

Gemeente 57 keer gelezen

Pijnacker - Vanaf 20 maart 2008 ligt een voorontwerp van het van het bestemmingsplan Boezem & Boezemvaart gedurende zes weken ter inzage.

Dit plan is een herziening van de bestemmingsplannen “Vlielandseweg en omgeving” uit 1973 en “Bedrijfsterrein De Boezem” uit 1987 en de partiële herzieningen van de jaren daarna. Het bestemmingsplan omvat het bedrijventerrein Boezem dat gelegen is ten zuiden van de Katwijkerlaan en ten oosten van de Vlielandseweg alsmede de omliggende woonbebouwing aan de Vlielandseweg (gedeeltelijk), Klein Vlieland en de Wethouder van der Vaartlaan (gedeeltelijk). Deze herziening is noodzakelijk om dit deel van de gemeente van een adequate juridische regeling te voorzien voor de komende tien jaar.

Informatiebijeenkomst

In het kader van de inspraakprocedure wordt een informatiebijeenkomst gehouden op dinsdag 25 maart 2008 om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91 in Pijnacker.

Inzage en reactiemogelijkheden

U kunt het plan inzien bij het gemeentekantoor in Pijnacker en hier. Tegen betaling van € 25 kunt u in Pijnacker een exemplaar van het plan krijgen. Tijdens de inzagetermijn kunt u een inspraakreactie indienen bij het college van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Voor meer informatie zie kader ‘Inzage- en reactiemogelijkheden’ in de Telstar onder de gemeenteberichten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant