Verkoop Keijzershof start zaterdag

Gemeente 115 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 25 augustus start de verkoop van de eerste woningen in Keijzershof, na de feestelijke heropening van het informatiecentrum Pijnacker Zuid aan de Klapwijkseweg 2a in Pijnacker.

Het afgelopen jaar is hard gewerkt om het informatiecentrum Pijnacker Zuid om te bouwen tot de nieuwe thuisbasis van Keijzershof. In dit ruim opgezette informatiecentrum, dat grenst aan de bouwlocatie, kunnen belangstellenden informatie krijgen over de wijk Keijzershof. Informatie over de huur- en koopwoningen, de verschillende deelplannen en allerlei gemeentelijke informatie en aangelegenheden. In het informatiecentrum is een informatrice aanwezig, die namens alle partijen informatie verstrekt.

Start verkoop eerste woningen

Op 25 augustus start ook de verkoop van de eerste woningen in Keijzershof. Het betreft een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed bestaande uit 101 eengezinswoningen in het project Hartenhof, in het deelgebied de Erven. De woningen zijn verdeeld over twee bouwblokken, die in een carrévorm zijn opgezet. Elke woning heeft een eigen berging en parkeergelegenheid op het binnenterrein. De straten krijgen hierdoor een autoluw karakter. De woningen worden door middel van inschrijving en via loting verkocht.

Belangstellenden voor de verkoopbrochure van de woningen en een inschrijfformulier zijn tussen 13.30 uur tot 15.30 uur van harte welkom in het informatiecentrum Pijnacker Zuid.

Keijzershof

Keijzershof maakt deel uit van de ontwikkeling van Pijnacker Zuid. Het totale gebied is onderverdeeld in vier deelgebieden: Erven, Centrum, Boszoom en Eilanden, elk met zijn eigen architectuur, woonmilieu en karakteristieke sfeer. Er zullen in totaal circa 2.300 woningen worden gerealiseerd voor jong en oud in diverse prijssegmenten. De verschillende woningtypen zullen een individueel karakter krijgen, waarbij de gehele wijk door middel van ontwerp en materiaalgebruik een consistente uitstraling zal krijgen.

Meer informatie kunt u vinden op www.pijnackerzuid.nl. Hierbij een impressie van de nieuwe thuisbasis.

› Fokuswoningen in Keijzershof

› Eerste paal woonzorgcentrum

› Het thuis van je toekomst

› Gemeente met Pit!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant