Handhavers controleren

Gemeente 28 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De handhavers van de gemeente controleren of het openbaar gebied netjes blijft en of inwoners en bedrijven zich aan de regels houden. De komende tijd zullen zij in Nootdorp extra controleren op het stallen van fietsen bij de Parade en op het correct parkeren van caravans.

Bij winkelcentrum Parade aan de Laan van Nootdorp, tussen de Koningin Julianastraat en de spatieSportparkweg, staan veel fout geparkeerde fietsen, brommers en scooters. Dit verhindert een goede doorgang voor hulpdiensten. Daarom een dringend verzoek aan iedereen om gebruik te maken van de fietsenstalling.

Caravans

Met de zomer voor de deur letten de handhavers extra op het parkeren van caravans en aanhangwagens op parkeerplaatsen. Ook worden extra controles uitgevoerd op overhangend groen. Daarnaast gaan weer veel mensen in de tuin werken of hun tuin verbouwen. Soms hindert dit anderen. Bijvoorbeeld door grond, zand of bouwmaterialen op een parkeerplaats of trottoir. Let er dus op dat u de openbare ruimte netjes houdt. U wilt toch ook in een nette wijk wonen?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant