Berg Roses wint ondernemersprijs

Gemeente 144 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Burgemeester Rik Buddenberg heeft gisteravond 19 juni het bedrijf Van den Berg Roses uit Delfgauw uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp 2007. Tijdens de jaarlijkse ondernemersavond in het Witte Paard overhandigde hij Thijs en Arie van den Berg de glazen sculptuur, behorende bij de Ondernemersprijs. Het thema van de Ondernemersprijs 2007 was “grensverleggend ondernemen”.

De andere twee genomineerde bedrijven voor de Ondernemersprijs waren: Burg Fabriek van Wegtransportmiddelen BV uit Pijnacker en Major Tom uit Nootdorp.

De jury was bijzonder onder de indruk van de drie genomineerde bedrijven. Zij scoorden alle drie als grensverleggende onderneming hoog. Alle drie de bedrijven zijn vooruitstrevend, innovatief en tonen durf en daadkracht bij het betreden van nieuwe marktgebieden.

Motivatie jury

Volgens de jury voldoet Van den Berg Roses ruimschoots aan de gestelde voorwaarden van de Ondernemersprijs 2007 met betrekking tot het thema grensverleggend ondernemen. Het bedrijf loopt op velerlei punten voorop: duurzame energie, personeelsbeleid, afzet, teelt, kostenbeheersing, globalisering, schaalvergroting en maatschappelijke betrokkenheid. Met name de durf om als pionier nieuwe marktgebieden te betreden en daarbij aanzienlijke risico’s te nemen scoorde bijzonder hoog. Daarnaast is het bedrijf vooruitstrevend en grensverleggend met betrekking tot duurzame energietechnieken en internationale markt- en productiegebieden. Doorslaggevend voor de jury was de bevlogenheid en de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf.

› Klik hier voor de fotos!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant