De Pijnacker-Nootdorp dag

Gemeente 38 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Aan alle organisaties die zich bezig houden met kunst en cultuur: wilt u onze inwoners laten zien wat uw vereniging, club of organisatie doet, zoekt u nieuwe leden, wilt u optreden of iets demonstreren... Neem dan contact op met de gemeente.

Verenigingen, clubs en organisaties die zich bezighouden met kunst en cultuur ontvangen deze week een uitnodiging om mee te doen met de ‘open dag’ die de gemeente op 22 september organiseert. Om er zeker van te zijn u allen ook echt te bereiken, plaatst de gemeente deze oproep in weekblad De Telstar.

Kennismaken

De Pijnacker-Nootdorp dag is een dag waarop onze nieuwe inwoners kennis kunnen maken met de verschillende kernen en hun inwoners, de groene omgeving en het grote aanbod aan activiteiten op het gebied van sport, recreatie, vrijwilligerswerk, lokale politiek en natuurlijk kunst en cultuur. Een dag voor jong en oud, waar we nog lang over napraten; de Pijnacker-Nootdorp dag!

In een echte groeigemeente krijgen nieuwe inwoners zo de kans om contacten te leggen, zich aan te sluiten en deel te gaan uitmaken van de leefgemeenschap. Hierdoor zullen zij zich sneller thuis voelen en ontstaat er een zekere binding met begrip voor elkaar.

Kunst en cultuur in Nootdorp

Op de Pijnacker-Nootdorp dag is er een keur aan activiteiten, zoals een puzzelwandeltocht, sportdemonstraties, fietstochten, exposities, theater en nog veel meer... In Nootdorp zullen allerlei activiteiten zijn op het gebied van kunst en cultuur. Organisaties kunnen hierbij aanhaken. U kunt gebruik maken van het nieuwe cultureel centrum CulturA, maar ook de Dorpsstraat kan uw podium zijn. Dus, wilt u onze inwoners laten zien wat uw vereniging, club of organisatie doet, zoekt u nieuwe leden, wilt u optreden of iets demonstreren... Laat het even weten. Neem voor het eind van deze maand contact op met Jennie Mekking, tel. (015) 362 67 03 of e-mail j.mekking@pijnacker-nootdorp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant