Afbeelding

Genomineerden Ondernemersprijs bekend

ma 25 jun 2012, 16:31 Gemeente

Pijnacker-Nootdorp - De jury van de Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp heeft vandaag drie bedrijven genomineerd voor de Ondernemersprijs 2012. Ook dit jaar was het voor de jury een hele opgave om uit de aanmeldingen een keuze te maken. De drie genomineerden voor de Ondernemersprijs 2012 zijn:

Impressed Druk en Print, Pijnacker 
Reurings Precisie Plaatwerk, Delfgauw
Tomatenkwekerij Gebr. Duijvestijn, Pijnacker

Dinsdag 4 september Ondernemersavond
Om de definitieve winnaar te kunnen aanwijzen gaan de juryleden maandag 2 juli nog op bezoek bij deze bedrijven. De winnaar van de Ondernemersprijs 2012 wordt op dinsdag 4 september bekend gemaakt op de Ondernemersavond, die de gemeente samen met de lokale ondernemers(organisaties) organiseert. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft wederom een grote happening te worden.

Keuze van de jury
De jury heeft voor deze drie bedrijven gekozen die voor elkaar niet onder doen, maar ook niet met elkaar te vergelijken zijn. Het thema voor dit jaar was “maatschappelijk verantwoord ondernemen”.
De gemeente zocht ondernemers die vanuit een toekomstgerichte visie en maatschappelijke betrokkenheid een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht. Ondernemers die “maatschappelijk verantwoord ondernemen” investeren in de ontwikkeling van hun personeel en het verminderen van de belasting van hun bedrijfsactiviteiten op de kwaliteit van het milieu. Zij dragen hiermee bij aan een vitale samenleving, zonder de winstgevendheid van het bedrijf uit het oog te verliezen. Gelet is dan ook op de wijze waarop deze bedrijven zich onderscheiden van hun branchegenoten.

Samenstelling jury
De jury bestaat uit personen die goed bekend zijn met het bedrijfsleven in Pijnacker-Nootdorp: Renata Brabander, directeur Particulieren Rabobank Zuid-Holland Midden; Arthur Venselaar, voorzitter Economisch Platform ; Ben van der Ploeg, voorzitter Ondernemersfonds en Leon Ammerlaan van Ammerlaan The Green Innovator en de winnaar van de Ondernemersprijs 2009.  De jury staat onder voorzitterschap van Peter van Haagen, wethouder economische zaken. Yvonne van Elst van de gemeente is projectleider.

Uit de krant