Afbeelding

Maandag 5 juni lotgenotenavond gedupeerden toeslagenaffaire

Gemeente 1.616 keer gelezen

Ben jij gedupeerde van de toeslagenaffaire? Je bent niet alleen! Soms wil je gewoon even praten met iemand die hetzelfde meegemaakt heeft. Ervaringen uitwisselen. Steun krijgen van een lotgenoot. Elkaar helpen. Weten hoe anderen dingen aanpakken. Of wat algemene informatie krijgen, zonder meteen met de gemeente of de Belastingdienst contact te moeten hebben.

Daarom organiseert een werkgroep van gedupeerde ouders (samen met het Steunpunt Gedupeerden Pijnacker-Nootdorp) lotgenotencontact. Voor én door ouders dus.

Maandag 5 juni in CulturA

De eerste lotgenotenavond vindt plaats op maandag 5 juni, van 18.30u tot 20.30u, CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, Nootdorp. Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur: inloop18.30 uur: start van de avond, met een introductie door het Steunpunt19.00 uur: informatie- en thema-markt*20.00 uur: gezamenlijke afsluiting

* Tussen 19.00 uur en 20.00 uur zitten er allerlei experts én lotgenoten voor jullie klaar om op verschillende thema’s met elkaar in gesprek te gaan, informatie uit te wisselen, of gewoon met een lotgenoot te praten over wat je maar wil.

Aanmelden

Aanmelden of meer informatie krijgen kan via: steunpunt@pijnacker-nootdorp.nl of bel 14 015.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant