Afbeelding

Vrijdag 6 mei: Finale Dorps got Talent

Dorps got talent 32 keer gelezen

Delfgauw - Vrijdag 6 mei wordt in de feesttent in Delfgauw de finale gehouden van Dorps got Talent. Aanvang 20.00 uur, Noordeindseweg.

Finalist 1: Lisa

Lisa stuurde een filmpje op met haar bandje. Lisa is dit jaar aangenomen op de Zadkine Popacademie in Rotterdam en houdt erg van hardrock.

Finalist 2: Suze

Suze laat in haar ingezonden filmmateriaal een optreden in CulturA zien. Van podiumvrees heeft deze jonge Pijnackerse dus geen last.

Finalist 3: Joyce

Joyce zet zich neer als een echte Soul Sister. Opvallend: ze haalde als enige kandidaat evenveel stemmen via de post, als via de digitale snelweg.

Finalist 4: Shantykoor Schiehaven

Heel Pijnacker heeft deze zeemannen inmiddels in haar hart gesloten. Dertig man sterk en vocaal heel krachtig. Passen ze straks allemaal op het podium?

Finalist 5: Six Miles From Home

Keiharde rock uit Pijnacker-Nootdorp. Het kan en het wordt nog gewaardeerd ook. Dat blijkt wel uit de finaleplaats voor deze band.

Finalist 6: Samantha

Met een liedje dat is opgenomen in een Ontmoetingskerk gooide zij in de voorronde hoge ogen, of was het haar balletjesjurk die de doorslag gaf?

Finalist 7: Lilianne

Een rockdame in de dop. Dankzij haar vertolking van Zombie van The Cranberries staat ze 6 mei in de finale.

Finalist 8: Cherelle

De zangkwaliteiten van Cherelle gaven blijkbaar de doorslag voor de lezers. De video die zij inzond bevatte geen bewegende beelden. Dat zegt genoeg over haar zangkwaliteit

Finalist 9: Zusjes Koele

Deze zingende zusjes uit Nootdorp staan vaker op het podium. Ze hebben onlangs zelfs wat zelfgeschreven nummers opgenomen in een studio.

Finalist 10: Jeroen Rood

Romantische klanken klinken uit de accordeon van Jeroen. De achtienjarige Pijnackernaar speelde de sterren van de hemel in zijn ingezonden video.

Wildcards

Daarnaast hebben we nog twee wildcards weggeven. Deze zijn gegaan naar het filmpje met de meeste Youtube hits en een voor de eerste enthousiaste inzending!

Finalist 11: Hannah (Wildcard)

Hannah is twaalf jaar en zingt in haar video het nummer Sweet About Me. Zij meldde zich als eerste aan en verdient dankzij haar enthousiasme en talent wat ons betreft een wildcard.

Finalist 12: Gabrielle en Paula (Wildcard)

Moeder en dochter zingen op geheel eigen wijze een nummer van Justin Bieber. Het leverde de meeste Youtube hits op tijdens de talentenjacht en dus ook een plek in de finale.

Uit de krant