Elise de Jong uit Nootdorp. Inzet: haar nieuwe boek.
Elise de Jong uit Nootdorp. Inzet: haar nieuwe boek.

Nieuw boek van Nootdorpse Elise de Jong verschenen

Cultuur 1.631 keer gelezen

Op vrijdag 1 maart verschijnt het nieuwe boek “Deakinion - De droomnatie” van Elise de Jong uit Nootdorp. De personages in het verhaal belichamen elk een stukje van Elises persoonlijkheid en ervaringen, waardoor ze nog meer tot leven komen. Het verhaal biedt een omgekeerde versie van onze wereld: terwijl wij streven naar wereldvrede, is er in deze young adult al vrede, maar heerst er juist een verlangen naar het verstoren ervan. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Wanneer twee meisjes kamergenoten worden, lijkt alles normaal. Ze worden snel verliefd op elkaar. Maar dan wordt een van de meisjes ontvoerd. Dit leidt tot het onthullen van elkaars grootste geheimen. Zal de liefde sterk genoeg zijn en standhouden? En wat als een van de meisjes een zwaar verleden met zich meedraagt dat haar nog steeds achtervolgt? Zijn ze bereid om er, wat er ook gebeurt, voor elkaar te zijn?

Over de auteur Elise de Jong (2009) is een meisje dat altijd rust en vreugde vond in boeken. Je kon haar vaak vinden met een boek in haar handen, genietend van de stilte en verbeelding. Naarmate ze ouder werd, bleef haar liefde voor boeken bestaan en groeide haar passie voor schrijven. Als klein meisje van zeven droomde ze er al van om schrijver te worden. “Deakinion, de droomnatie” is haar eerste gepubliceerde boek, maar zeker niet haar laatste.

Boekgegevens
Titel: Deakinion - De droomnatie
Auteur: Elise de Jong
Verschijningsdatum: 01-03-2024
ISBN: 9789464892727
Prijs: €21,50, inclusief verwerkings- en verzendkosten naar Nederland en België
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 190
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant