Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in het kinderkoor.
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in het kinderkoor.

Zamariem viert 28-jarig bestaan: kinderen welkom

Cultuur 1.814 keer gelezen

Afgelopen vrijdag, op 16 februari, vierde Zamariem zijn 28-jarig bestaan. Deze week is er voorjaarsvakantie en daarna zal er hard gerepeteerd worden voor het volgende optreden, namelijk in de kerkdienst in de Dorpskerk op Palmzondag 24 maart aanstaande. 

In die dienst zullen de kinderen die deelnemen aan de kerkdienst onder begeleiding van de leiding van de Kinderclub van de Dorpskerk met zelfgemaakte palmpasenstokken zingend en in een optocht door de kerk lopen. Een altijd feestelijke kerkdienst. Op dit moment heeft Zamariem tien á elf kinderen die lid zijn, maar ze willen graag veel meer kinderen aan het zingen krijgen! Er zijn nog genoeg stoelen in Nové, waar ze iedere maandag oefenen. Het zou een perfect moment zijn als die dan na de voorjaarsvakantie, op maandag 26 februari, komen meedoen, zodat ze ook aan het optreden op 24 maart kunnen deelnemen. De repetities zijn iedere maandag, van 16 tot 17 uur (behalve in de schoolvakanties) in Nové aan de Dorpsstraat 13. Het koor staat onder de enthousiaste leiding van Rob de Jong. 

Alle kinderen uit de groepen 2 t/m 8 van de basisschool zijn van harte welkom om mee te komen zingen. Natuurlijk mag je eerst een keertje komen proberen of je het leuk vindt, en je papa of mama mag er dan ook bij blijven als dat spannend is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant