Afbeelding

Twee fantastische voorstellingen in CulturA & Zo

Cultuur 1.168 keer gelezen

Op 24 november en 2 december staan er twee ijzersterke voorstellingen op het programma van het Nootdorps theater CulturA & Zo. Nabil is weer terug in het theater met zijn vierde avondvullende voorstelling! En op 2 december ziet u het knapste staaltje improvisatietheater ooit van Andries Tunru en Stefan Hendrikx.

Nabil met ‘Nee, precies daarom’

Na drie succesvolle theatertournees, waaronder zijn laatste voorstelling ‘Absurd’, zijn deelname aan ‘Wie Is De Mol 2023’ en ‘Alles is Muziek’, is het tijd voor een gloednieuw programma. In ‘Nee precies daarom’ vraagt Nabil zichzelf af of we niet zijn uitgepraat: “Zijn we niet over onze piek heen? Alles is inmiddels wel een beetje uitgevonden, gezegd en gedaan. Nee, precies daarom.”

Andries Tunru en Stefan Hendrikx improviseren fenomenaal in ‘Beperkt houdbaar’

Twee acteurs, één muzikant en geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je het moet zien om het te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan cabaretiers Andries Tunru (ook bekend van ‘De Slimste Mens’) en Stefan Hendrikx over. Elke avond beginnen zij met niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door uw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muziek van multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. Misschien wel de meest verrassende voorstelling van het jaar!

Kaarten voor beide voorstellingen via: www.culturaenzo.nl/agenda

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant