Afbeelding
Martijn Mastenbroek

Bijzondere kerkdienst voor mensen met een verstandelijke beperking

Cultuur 1.401 keer gelezen

De Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91 in Pijnacker nodigt met grote warmte en enthousiasme eenieder uit voor een speciale kerkdienst op zondag 26 november 2023 om 15.00 uur. Deze bijzondere dienst is speciaal georganiseerd voor en met mensen met een verstandelijke beperking, maar staat open voor eenieder die zich welkom voelt.

Thema: Uitkijken naar Het Licht!

Het centrale thema van deze dienst is “Uitkijken naar Het Licht!” De dienst belooft niet alleen inhoudelijk inspirerend te zijn maar ook vrolijk van aard, waardoor het bijzonder geschikt is voor kinderen en hun ouders. Dominee Carla Schoonenberg zal de voorganger zijn tijdens deze speciale gelegenheid.

Muzikale Begeleiding door Delg’House Band

Een hoogtepunt van de dienst zal de muzikale begeleiding zijn door de Delg’House Band. Verwacht een gezellige sfeer waarbij er volop gezongen en geluisterd zal worden naar deze bijzondere band. De aanwezigheid van muziek draagt bij aan een inspirerende en feestelijke ervaring.

Samenzang en Gezelligheid

De dienst zal gevuld zijn met samenzang, muziek maken en het beluisteren van de opgewekte klanken van de Delg’House Band. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te drinken, waarbij de gezelligheid zich voortzet.

Informatie en Contact

Voor verdere informatie en eventuele vragen kan men contact opnemen met Tanja Bos via sluisbos@live.nl. De organisatoren streven ernaar om deze bijzondere kerkdienst toegankelijk en gastvrij te maken voor een breed publiek.

Afsluiting om 16.30 uur

De bijzondere dienst zal omstreeks 16.30 uur ten einde komen. De organisatoren kijken uit naar de aanwezigheid van iedereen die wil deelnemen aan deze speciale gelegenheid.

Men hoopt eenieder te verwelkomen op zondag 26 november 2023, om samen te genieten van een inspirerende en feestelijke kerkdienst in de Ontmoetingskerk te Pijnacker.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant