Sylvia beheerst meerdere vormen van massage: klassiek, Indiaas, Egyptisch, enzovoort.
Sylvia beheerst meerdere vormen van massage: klassiek, Indiaas, Egyptisch, enzovoort.

Sylvia Hogervorst heeft massage ontdekt als passie

Algemeen 2.110 keer gelezen

Nootdorp - De uit het Westland afkomstige Sylvia Hogervorst is getrouwd met Jaap Kuiper. Samen hebben ze twee opgroeiende pubers, een jongen van vijftien en een meisje van dertien. Ze wonen in een eengezinswoning aan de Turfakker 37 in Nootdorp, vlak achter Hotel Van der Valk.

Sylvia werkt parttime bij een woningstichting en daarnaast vult ze haar dagen met het geven van allerhande ontspannende massages. Masseren is voor haar sinds 2012 een passie. "Ik vond het meteen leuk en mooi om te doen. En ik merkte dat ik er goed in was en dat mensen die gespannen binnen kwamen eigenlijk binnen een paar minuten helemaal ontspanden. Dat gaf mij een bijzonder geluksgevoel en dat heb ik nog. Het is best inspannend werk maar ik krijg er energie van."

Sylvia ging 'in de leer' en heeft nu diploma's en certificaten voor diverse vormen van massage, van Egyptisch tot Indiaas, maar ook de klassieke massage en de Hot Stone massage beheerst ze, evenals voetreflexmassage. Ze geeft ook stoelmassage op locatie bij bedrijven of voor wat ze noemt 'een vriendinnenavond'.

Sylvia heeft er nu een bedrijf van gemaakt met de naam B-Well en na het masseren van mensen uit familie en kennissenkring, is ze er nu aan toe om haar klantenkring uit te breiden. Vandaar dit stukje. Intussen is ook de site helemaal op orde en heeft ze een mooie informatieve folder laten maken.

Een ontspanningsmassage is voor alle leeftijden en personen goed, jong, oud, man, vrouw, gewoon gezond of iets mankerend. Spanningsklachten, rugpijn, vastzittende spieren, slapeloosheid, stress, noem het maar op, een goede massage werkt heilzaam voor lichaam en geest.

Mensen bij wie de belangstelling is gewekt en het eens willen ervaren, kunnen op verschillende wijzen contact opnemen met Sylvia:

06 - 1695 3016
B-Well@ziggo.nl
En ook via de site: www.B-Well.nu

De FLOW-beurs is een mooie gelegenheid voor een nadere kennismaking en eventueel het maken van een afspraak.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant