© Photography: WeAreTheNight.com / Joni Israeli
© Photography: WeAreTheNight.com / Joni Israeli

Kaartverkoop Lansinger Winterland gaat heel hard

Regio 864 keer gelezen

Lansingerland - Volgens projectleider Jitske de Graaf van The Zoo Events verloopt de kaartverkoop voor Lansinger Winterland op 1 februari 2020 boven verwachting. "We weten dat de inwoners van Lansingerland van een feestje houden, maar dat het zó snel zou gaan, hadden wij echt niet verwacht", vertelt ze. Meer dan 2500 tickets waren in de eerste vijf minuten al verkocht.

Al twee maal organiseerde Jitske met haar collega's van The Zoo Events een fantastisch evenement (Lansingerland Live) in het Annie MG Schmidtpark in Bergschenhoek. Wat is het succes? "Dat ligt eigenlijk aan alles", zegt ze. "Alles speelt een rol. Maar ik denk dat wij vooral een line-up presenteren die heel goed aansluit bij de doelgroep in Lansingerland. Het feest, maar ook de sfeer maakt het uiteindelijk tot een succes."

Erg positief
Met de gemeente Lansingerland heeft de festivalorganisatie een goede band. "Maar een vergunning is nooit vanzelfsprekend hoor", zegt Jitske. "Op het moment dat wij de plannen presenteerden voor een wintereditie, was iedereen erg positief! Echter moet je natuurlijk wel officieel een vergunning aanvragen. Zodra wij dan een 'Go!' krijgen van de gemeente, gaan wij er ook helemaal voor!" De line-up is helemaal in Winterse sferen: van de Snollebollekes, Mental Theo, de Lawineboys, 2Unlimited, John West, 2 Brothers on the 4th floor, Def Rhymz, tot de enige echte de Alpenzusjes.

Kampvuurtjes
Jitske: "In tegenstelling tot de zomereditie, speelt Lansinger Winterland zich overdekt én verwarmd af. Wij hebben de verschillende area's ondergebracht in mooie, grote tenten. Buiten wordt het ook heel erg gezellig met kampvuurtjes en zelf een hele sneeuwhelling", vertelt ze enthousiast. "Verder zijn er foodtrucks, lekker eten en natuurlijk ook winterse drankjes, zoals warme chocolademelk en gluhwein."

Kaartverkoop
Zoals gezegd gaan de kaarten zeer rap. Meer dan 85 procent van de tickets is al verkocht. Wil jij er bij zijn? Haast je dan snel naar de website. De enige, juiste weg om kaartjes te kopen is de digitale weg, via: www.lansingerwinterland.nl/tickets.

Alles op een rijtje
Lansinger Winterland
Locatie: Annie MG Schmidtpark
Bergschenhoek
zaterdag 1 februari 2020

Van 14.00 tot 23.00 uur
Tickets: lansingerwinterland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant