Nog een aantal kaartjes voor eerste kindervoorstelling in vernieuwde theater CulturA & Zo
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Nog een aantal kaartjes voor eerste kindervoorstelling in vernieuwde theater CulturA & Zo

  •   355 keer gelezen

Nootdorp - Het vernieuwde theater CulturA & Zo in de Dorpstraat in Nootdorp heeft de primeur om eerste kindervoorstelling op de planken te mogen brengen. Op zaterdag 12 oktober om 14.00 uur zijn alle kinderen in de basisschoolleeftijd welkom om te mogen kijken naar de voorstelling – Op de step in een luchtballon. De voorstelling maakt onderdeel uit van de programmering in de Kinderboekenweek en heeft als thema dit jaar; Reis mee. De voorstelling is geschikt voor basisschoolleerlingen.

De kaartjes kosten vijf euro en er is plaats voor 170 kinderen. De ouders mogen ook mee, maar kunnen ook tijdens de voorstelling lekker iets drinken in het restaurantgedeelte Ont-Moeten in CulturA & Zo. Prima manier om hernieuwd kennis te maken met dit prachtige theater waar sinds 5 oktober ook de boeken van Bibliotheek Oostland een plekje hebben gekregen. Er zijn nog kaartjes! Bestel ze via www.culturaenzo.nl.

Over de voorstelling
Reizen is natuurlijk geweldig, maar de manier waarop je reist, maakt het extra spannend. Zo ook voor de hoofdpersoon, wereldreiziger Danny. Hij vertelt over zijn ervaringen in de lucht, op de grond en over zee. De geweldige momenten, de gevaarlijke situaties en vooral de rare momenten. Bijvoorbeeld als je niet weet hoe de luchtballon werkt als je er mee vliegt. Waar is dat derde wiel voor? En welk pak trek je aan voor een ruimtereis?

Want Danny wil ook nog graag reizen met een raket. Hij vertelt over de rare voertuigen waar hij mee heeft gereisd en de voertuigen waar hij nog mee wilt reizen. Hij vertelt het niet alleen, maar beleeft zijn avonturen nog een keer op het podium. We zien de voertuigen, de rare ervaringen en vreemde types die hem de rare voertuigen wilden aansmeren. En hoeveel mensen passen er in een... Eh, gaat hij dat echt proberen?
Kinderen doen mee!Om uit te zoeken hoe alle voertuigen werken, heeft Danny hulp nodig. Wie rijdt er mee op de motor, of helpt met de problemen in de luchtballon? De kinderen worden uitgedaagd om oplossingen te bedenken en wellicht een nieuwe manier van reizen te bedenken. Uiteraard haalt hij ook ideeën uit boeken.

Cadeautje en limonade
Na afloop staat er een lekker glaasje drinken voor de kleine theaterbezoekers klaar. En voor wie lid wil worden van Bibliotheek Oostland is er een cadeautje. De kaartverkoop loopt via www.bibliotheekoostland.nl en www.culturaenzo.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>