Afbeelding

Samenwerking Van Opzeeland Techniek en Hugo Schipper

Algemeen 1.286 keer gelezen

Nootdorp - Van Opzeeland Techniek BV en Hugo Schipper BV zijn een samenwerkingsverband aangegaan en zijn beide gevestigd op de Laan van Ambacht 19 te Nootdorp.

Door bundeling van krachten zijn wij in staat u nog beter van dienst te zijn op het gebied van gereedschappen, onderdelen, materialen, lagers, lastechniek, kennis, leveringen en service. Van Opzeeland Techniek BV bestaat bijna 4 jaar en is daarmee een relatief jong bedrijf. Onze verkopers hebben jarenlange ervaring in de verkoop en advisering van technische producten zoals aandrijftechniek, lagers en gereedschappen.

Hugo Schipper BV, bestaat volgend jaar 100 jaar en is gespecialiseerd in o.a. verspaningstechniek, meetinstrumenten en gereedschappen. Het assortiment is o.a. uitgebreid met het pro-dealerschap van Phantom en importeurschap van PB Swiss Tools.

De jarenlang succesvolle webshop van Hugo Schipper BV stelt u o.a. in staat om direct het gehele Phantom gereedschappen en toebehoren programma te bestellen tegen zeer scherpe prijzen en snelle levering. Ook PB Swiss Tools gereedschappen zijn op www.hugoschipper.nl en in een zelfstandige www.pb.swisstools.nl webshop te koop. Als importeur van deze Zwitserse kwaliteitsproducten zijn wij tevens uw aanspreekpunt in geval van specials en aftersales.

Wij hebben een haal- en brengservice. In onze winkel kan u ons assortiment zien en kunt u terecht met al uw vragen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant