Het thema van het feest dit jaar is 'boerenlanddag'.
Het thema van het feest dit jaar is 'boerenlanddag'.

Dierendagfeest bij Hofstede dier en tuin

Algemeen 800 keer gelezen

Regio - Dierendag staat weer voor de deur en dat betekent feest! Op zondag 6 oktober van 12.00 tot 17.00 uur vindt een groot dierendagspektakel plaats bij dierenwinkel Hofstede dier en tuin in Den Haag.

Het thema van het feest dit jaar is 'boerenlanddag'. Je bent hier aan het juiste adres voor shows, activiteiten, kraampjes en aantrekkelijke kortingen. Geniet om 12.15, 14.00 of 15.30 uur van een indrukwekkende show met prachtige roofvogels. Leuk voor alle leeftijden! Bezoek ook de demonstratie schapendrijven van Landgoedboerderij Oosterheerdt om 13.00 of om 14.45 uur. Bewonder diverse oude en nieuwe tractoren van dichtbij en ga op de foto met één van de bijzondere reptielen van Arachno-Corner. Ook zijn er verschillende leuke kraampjes te vinden tijdens het dierendagfeest.

Bijvoorbeeld de kraam van BoereGoed waar je terecht kunt voor duurzame, verse en gezonde streekproducten. Kom tegen een kleine vergoeding knutselen bij de kraam van het Wereld Natuur Fonds. De opbrengst komt volledig ten goede aan het WNF. Bij de patatkraam kun je terecht voor een lekkere snack. Kom langs bij de Pets Health dierenkliniek en ontvang gratis een leuk verrassingspakketje. Kortom, een geweldige dag voor het hele gezin. Iedereen is van harte welkom. En naast al deze activiteiten profiteer je tot en met 8 oktober ook nog van de beste dierendagaanbiedingen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant