Het nieuwe bridgehome ziet er geweldig uit.
Het nieuwe bridgehome ziet er geweldig uit.

Nieuw bridgehome aan Thorbeckelaan prachtig

Actueel 1.285 keer gelezen

Pijnacker - Onlangs hielden de bridgeverenigingen van Pijnacker, de Pijnackerse Bridge Club (PBC) en Multi Bridge, open huis in het nieuwe bridgehome aan de Thorbeckelaan.

Het voormalige uitvaartcentrum dat ooit is gebouwd als kleuterschool, is schitterend en onherkenbaar verbouwd. Echt mooi geworden. De totale ruimte biedt plaats aan ongeveer 140 bridgers. Technisch is er een mogelijkheid om tussenwanden te plaatsen, maar daar ontbreekt nog even het geld voor. De twee bridgeverenigingen hebben een stichting opgericht die het gebouw exploiteert en beheert. Dat is de Stichting Denksporthuys Pijnacker waar de beide bridgeverenigingen bestuurlijk in vertegenwoordigd zijn.

Iedereen was vorige week zaterdag welkom in het nieuwe Denksporthuis en de omringende buren waren daarvoor per brief uitgenodigd. Heel wat mensen maakten daar gebruik van keken hun ogen uit. Ze vonden het mooi geworden en uitten hun waardering voor het parkeerbeleid van de bridgeverenigingen: het eigen parkeerterrein wordt alleen gebruikt door mensen die daar toestemming voor hebben en het parkeren in de woonstraatjes direct in de buurt van het bridgehome is niet de bedoeling. Intussen zijn de wedstrijden in volle gang en willen de clubs het aantal speelgelegenheden uitbreiden. Op 26 oktober is de officiële opening.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant