Afbeelding

The Raspers in het Witte Paard

Algemeen 551 keer gelezen

Nootdorp - Aanstaande zondag 29 september 2019 geeft de Voorburgse band The Raspers een concert bij het Witte Paard in Nootdorp, Lazy Sunday Live: 'Een event met goede live muziek waar je ook lekker op kan dansen.'

Al geruime tijd aan de top in het 'cover-circuit' en bij velen reeds bekend als 'Hardest Working Band' van Voorburg, Den Haag en omgeving. Het ijzersterke gevoel voor entertainment, de haast vanzelfsprekende professionaliteit en tomeloze energie van deze vier rasmuzikanten maken van elk feest een 'happening' waarover iedereen nog lang zal napraten. De band weet als geen ander sixties & seventies-rock, moderne pop en de nodige funk-, soul- en dance-classics samen te voegen in één dampende muzikale 'melting-pot'. Gitaar, bas, drums, vier zangstemmen en een saxofonist (Mr. Showbizz!) die ook nog eens keyboard, percussie en gitaar speelt, maakt The Raspers tot een compacte formatie met een groots geluid.

Naast de live band, wordt er afgewisseld met de DJ om de hele tijd een entertainment aanbod te creëren. Start om 16:00 uur en het event eindigt om 21:00 uur. Een hapje eten behoort dan uiteraard ook tot de mogelijkheden. Entree € 5,00. Kaartverkoop is direct aan de zaal. Er is geen voorverkoop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant