Afbeelding

Volle agenda bij De Drie Heeren

Algemeen 1.351 keer gelezen

Pijnacker - Grand Cafe De Drie Heeren heeft de komende tijd een volle agenda met komende donderdag koppelklaverjassen en zaterdag de Mega Disco Party.

Donderdag 3 oktober organiseren we voor de tweede keer in samenwerking met Jeroen Citroen het hilarische spel 30 seconds. We starten om 19.30 uur en duurt tot omstreeks 23.00 uur. Je kan je aanmelden met teams van 2 tot 4 personen. Inschrijfgeld is € 5,00 per persoon.

Vrijdag 4 oktober zijn er nog plaatsen voor de Bier & Spijs proeverij. Deze keer hebben we een 'gast spreker'. Jordy Plugge van Bier&Co gaat deze avond wat meer vertellen over de bieren en brouwerijen van deze avond. Reserveren kan via reservering@grandcafededrieheeren.nl. Wees er snel bij! Vol = vol.

Donderdag 7 november hebben we een gezellige Pub-Quiz in samenwerking met De Klimmende Regahs. Deze avond start om 20.30 uur. Het inschrijfgeld en een deel van de consumptieprijzen gaan naar de goede doelen waar De Klimmende Regahs jaarlijks verschillende acties voor organiseren. Vorig jaar is er maar liefst € 85.000,- opgehaald.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant