Afbeelding
LEZERSACTIE

Negende editie Food La Route in Nootdorp!

Algemeen 1.394 keer gelezen

Nootdorp – Heerlijk eten en een gezellige wandeling door de sfeervolle Dorpsstraat van Nootdorp. Food La Route staat erom bekend (eerder Happen en Stappen). Nu wordt dit gezellig avondje uit voor de negende keer in Nootdorp georganiseerd op dinsdagavond 1 oktober 2019!

De restaurants die hieraan meedoen zijn: Italiaans restaurant Trattoria Rodolfo, restaurant Calva, Grieks restaurant Olympia en Grand Café 1837. De gezamenlijke afsluitende borrel wordt in Café M'n Broer gehouden. Het is een echt dorpsevenement waar allerlei dorpsgenoten samen kunnen genieten van een gezellig avondje uit met heerlijk eten.

Afgelopen woensdag zijn de gerechten doorgenomen met de eigenaren van de restaurants. "Het wordt écht fantastisch, er zijn allemaal smakelijke nieuwe gerechten bedacht! Er wordt rekening gehouden met allergieën en voorkeuren van de deelnemers, zodat het iedereen gegarandeerd zal smaken!" aldus de organisator Renée Turion, die geboren en getogen is in Nootdorp.

Deelnemen
Aanmelden kan via www.FoodLaRoute.nl. Alle informatie kunt u vinden op de website. De kosten voor het deelnemen aan Food La Route is €59,50 p.p. voor 4-gangen en 5 glazen drank.


Lezeractie
Wil jij kans maken op een gratis etentje tijdens Food La Route? klik dan hier!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant