Afbeelding

Uit je hoofd, in je handen!

Algemeen 663 keer gelezen

Pijnacker - Zit je te veel in je hoofd, niet goed in je vel of ga je vaak over je grenzen? Kom dan de helende kracht van beeldend werk ervaren!

Vijf ochtenden/avonden om te ontspannen, meer te voelen en minder te denken, in het nu te zijn en in contact te komen met jezelf.  Beeldend werken met verf, papier of klei. Ervaring is niet nodig, de creatieve stroom komt vanzelf. Opgeven of meer informatie: liesbethbos@outlook.com, bel vrijblijvend 06-48549502 of kijk op de website www.liesbethbos.nl. Woensdag 9:15-11:45 uur óf donderdag 19:30-22:00 uur, vanaf 2 oktober, 5 keer wekelijks. Maximaal 6 deelnemers, € 100,00  incl. materialen, thee/koffie.

Tijdens deze workshop serie volgen we steeds een programma waarin een 'opwarm' oefening zit, een ontspanningsoefening, een creatieve opdracht en natuurlijk uitwisseling van de ervaringen. Je wordt uitgenodigd om naar je intuïtie en gevoel te gaan en daar iets over jezelf te ontdekken. De ervaring contact te maken met je eigen binnenwereld en middels creativiteit uitdrukking te geven aan wat daar leeft. Voor sommige mensen is dat misschien nieuw en vreemd.

Je open te stellen en mee te laten nemen in de opdracht en te ervaren wat er bij je gebeurd, is genoeg. Het gaat om jouw beleving wat die ook is en mogen zijn wie jij bent. Het gaat niet om presteren en het resultaat. Integendeel, dat maakt echt helemaal niks uit. Het gaat om wezenlijk contact met jezelf en voelen wat er nu is en naar boven komt. Ben je benieuwd wat dit jouw kan brengen? Meld je dan aan voor de introductie serie in oktober.

Liesbeth Bos
kunstenaar, docent, kunstzinnig coach
Delftsestraatweg 8, Pijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant