Afbeelding

Duijvestijn Tomaten 'verhuisd'

Actueel 3.285 keer gelezen

Pijnacker - Na vijftien jaar enkel bereikbaar te zijn geweest via een 'noodpad', hebben Duijvestijn Tomaten en verpakkingsbedrijf LogiFour eindelijk een eigen uitrit naar de nieuwe Komkommerweg gekregen. De nieuwe ontsluiting betekent ook dat de tomatenteler op papier is verhuisd: van Overgauwseweg 46A naar Komkommerweg 25 in Pijnacker.

Al tijdens de bouw van het kassencomplex in 2004 lagen er plannen bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp voor de aanleg van de nieuwe Komkommerweg. "Dat was onder andere de reden dat we toentertijd op deze locatie zijn gaan bouwen", zegt Ted Duijvestijn. "Het adres aan de Overgauwseweg is altijd tijdelijk geweest."

Waarom het zo lang heeft geduurd voordat de weg eindelijk werd aangelegd weet hij niet. "We zijn vooral heel blij dat we door de aansluiting op de Komkommerweg veel beter bereikbaar zijn. (Vracht)verkeer hoeft nu niet meer over de smalle Overgauwseweg te manoeuvreren, maar kan via de rotonde op de N470 meteen de Komkommerweg oprijden."

Het duurt wellicht nog wel even voordat het nieuwe adres zichtbaar is in Google Maps of in andere navigatieprogramma's. De oude ingang aan de Overgauwseweg blijft vooralsnog open tot 1 oktober 2019.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant