Yoga voor kinderen en jongeren bij Mica Yoga
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Yoga voor kinderen en jongeren bij Mica Yoga

  •   378 keer gelezen

Advertentie - Tegenwoordig is het leven druk en gehaast. Er wordt steeds meer van kinderen gevraagd en dit kan soms voor een vol hoofd zorgen. De spanning loopt hoog op, wat kan leiden tot onrust, angst en moeilijkheden met het aangeven van grenzen.

Mica Yoga geeft wekelijks yoga aan kinderen. Dit doen wij op een speelse manier zodat de kinderen er plezier in hebben en met een lach naar huis gaan. Kinderyoga leert kinderen om te gaan met drukte, zorgt voor ontspanning en een betere concentratie. Het leert kinderen spelenderwijs houdingen aan waarbij ongemerkt een bewustere ademhaling wordt geoefend. Hierdoor leren ze met lastige situaties om te gaan. Het geeft kinderen rust en zelfvertrouwen. Regelmatig horen wij dat kinderen door de yoga beter slapen.

We bieden wekelijks lessen aan voor verschillende leeftijden. Er zijn lessen Ouder en kindyoga voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Kinderyogalessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, maar er zijn ook lessen voor jongeren van 13 tot 19 jaar.

Yoga wordt vandaag de dag nog steeds gezien als iets zweverigs, waardoor je als jongere niet moet denken aan het 'op Yoga gaan'. En eigenlijk snappen we dat wel, want je wilt zo min mogelijk opvallen. Of je hebt het al zo druk. Genoeg smoesjes te bedenken waarom je vooral niet met Yoga zou moeten beginnen. Maar buiten dat Yoga heel erg leuk is, biedt Jongerenyoga juist vele voordelen. Helemaal als je nog in de groei bent en je soms best wel onzeker, boos of verdrietig voelt.

Meer informatie
Als je het eenmaal 'gedurfd' hebt om een yogales te volgen, dan ervaar je al bijna direct hoe fijn het is. Zie micayoga.nl voor meer informatie of plan vrijblijvend een gratis proefles via micayoga.crossbit.nl/cbm/proeflesplanner/stap-1/ of info@micayoga.nl. Volg ons ook op social media.


Ook adverteren in de krant op Telstar Online en de lokale kabelkrant? Mail naar inge@telstar-uitgeverij.nl of ed@telstar-uitgeverij.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>