Afbeelding

Bruna Nootdorp zoekt winkelmedewerkers

Actueel 1.590 keer gelezen

Werken bij Bruna Nootdorp als parttime winkelmedewerker? Voor doordeweekse dagen zijn wij op zoek naar enthousiaste en representatieve medewerkers die graag hun handen uit de mouwen steken en het leuk vinden om met mensen te werken in de grootste boekhandelketen van Nederland.

Als winkelmedewerker ben je samen met je collega's het visitekaartje van Bruna. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Omdat je in een klein team werkt krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in een vast rooster voor 1 á 2 ½ dag in de week. Deze Brunavestiging is uitgerust met twee PostNL-balies waardoor je werk nog afwisselender wordt.

Wat verwachten wij?
Enthousiaste en flexibele kandidaten met een commerciële en klantgerichte instelling. Ervaring met verkoop- of kassawerkzaamheden en affiniteit met boeken en tijdschriften is een pré. Ben je 18 jaar of ouder en vind je het leuk om in een team te werken en met klanten om te gaan solliciteer dan snel.

Solliciteren Interesse?
Loop even binnen bij de Bruna in Nootdorp in winkelcentrum de Parade en vraag naar Gosse Beitsma of mail je sollicitatiebrief met CV naar: bruna0817@brunawinkel.nl. Bellen kan ook : 015-2851401.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant