Afbeelding
AANMELDEN

PLUS Sabine Zondag houdt grote sponsoractie: 10.000 euro voor clubs en verenigingen

Algemeen 1.487 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Sabine Zondag kennen wij als lokaal betrokken ondernemer in het dorp en ook nu komt PLUS weer met een leuke spaaractie waar heel Pijnacker aan mee kan doen!

Dit keer spaar je niet voor jezelf, maar voor je eigen vereniging. Alle clubs en verenigingen in ons dorp kunnen zich inschrijven, om mee te doen aan deze actie. Van zaterdag 7 september t/m zaterdag 26 oktober krijg je bij elke €10,- aan boodschappen een sponsorpunt. Aan het einde van de actie verdeelt PLUS Sabine Zondag €10.000,- onder de clubs. Hoe meer sponsorpunten er worden ingeleverd, hoe hoger het bedrag voor jouw club!

Wij zijn een dorp met een zeer actief verenigingsleven. PLUS Sabine Zondag maakt door middel van deze actie een vuist voor al deze verenigingen. Veel clubs hebben het zwaar. Minder subsidie, afnemende ledenaantallen, het wordt steeds lastiger de jaarlijkse begroting rond te krijgen. Kunt u ons sponsoren?, luidt dan ook steeds vaker de vraag. Het antwoord van PLUS? Een volmondig ja! PLUS Sabine Zondag heeft besloten een bijdrage te leveren aan het lokale verenigingsleven via deze speciale sponsoractie. Elke vereniging kan deelnemen en iedereen kan op dezelfde manier een mooi sponsorbedrag verdienen.

Veel verenigingen zijn inmiddels aangeschreven en kunnen zich inschrijven voor deze actie. Op 26 augustus is de informatie avond om 19:30 bij Ommekantje in Pijnacker voor alle deelnemende/geïnteresseerde verenigingen. Sabine Zondag roept vooral op om naar deze avond te komen, zodat we gezamenlijk de actie goed kunnen aftrappen! Alle verenigingen zijn welkom, het maakt niet uit of het sport, zang, biljart of buurt verenigingen zijn. Alle verenigingen uit Pijnacker kunnen zich inschrijven. Het is uiteindelijk aan de leden, om een zo groot mogelijk sponsorbedrag voor hun club te gaan verzamelen!

Enthousiaste verenigingen kunnen contact opnemen met Sabine via sabine.zondag@plus.nl en ontvangen vervolgens alle benodigde informatie voor de inschrijving.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant