Afbeelding

Agenten niet lekker

Algemeen 6.153 keer gelezen

Pijnacker - In een bedrijfspand aan de Lange Campen in Pijnacker zijn diverse agenten niet lekker geworden, zo meldt District8.net.

Hulpdiensten zijn ter plaatse en doen onderzoek. De agenten worden gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Wat de agenten in het bedrijfspand deden is nog niet bekend. Nadere informatie volgt zo snel mogelijk. (foto District8.net)

Update: zondag 11 augustus 21.25 uur 

Een woordvoerder van de Politie Haaglanden deelde zojuist mee dat de dienstdoende agenten in het pand aan de Lange Campen wellicht wat licht in hun hoofd geworden zijn door jerrycans met chemicaliën die daar opgesteld stonden. Ook is het mogelijk dat een ernstige rioolgeur een rol heeft gespeeld.

De agenten waren tijdens een surveillance het voormalige tuinbouwbedrijf aan de Lange Campen binnengestapt omdat er een deur open stond. Toen ze zich niet helemaal goed voelden, is de brandweer erbij gehaald voor nader onderzoek. Daarbij zijn geen strafbare feiten of ernstige misstanden geconstateerd. Met de chemicaliën bleek verder niets aan de hand. Wel zijn ze voor de zekerheid afgevoerd. Er deden verhalen de ronde dat er ter plaatse sprake zou zijn van een drugslab of voorbereidingen in die richting, maar daar is volgens de woordvoerder van de politie niets van gebleken. Met de agenten  is verder niets aan de hand. (SO) 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant