Afbeelding

Kaarten Bierfestival De Drie Heeren in de voorverkoop

Algemeen 977 keer gelezen

Deze week zijn de kaarten voor het Bierfestival van De Drie Heeren in de voorverkoop gegaan. Na het succes van het eerste Bierfestival in februari wordt het deze keer georganiseerd op zaterdag 7 september van 14.00 tot 23.00 uur op het terras.

De volgende brouwerijen hebben toegezegd van de partij te zijn: Van Slag, Eigenwijs, Het Zwarte Pad, LuxBrewery en Dampegheest. Naast deze brouwerijen staan er mooie bieren van Het Uiltje en Frontaal op de tap. Het keukenteam van De Drie Heeren zorgt voor heerlijke gerechten van de BBQ. In samenwerking met 't Moortje zijn er ook mooie sigaren te verkrijgen die goed matchen bij de verschillende bieren.

Vanaf 16.00 uur is er live muziek van The Folding Mirrors Old Time Band. In de voorverkoop zijn de kaarten € 12,50 per stuk, daarna voor € 15,00 per stuk. Bij de entreeprijs zijn 4 muntjes, een programma/bierlijst en (leen) proefglas inbegrepen. Er zijn voor € 2,50 extra munten verkrijgbaar om bier te proeven of BBQ gerechten en sigaren te kopen. Ook voor de niet bier liefhebber zal het een gezellig evenement worden. Uiteraard wordt er ook pils, wijn, frisdrank en alle andere dranken van de kaart geschonken.

Oostlaan 26 | 2641 DL Pijnacker | Tel. 015-2010431 | grandcafededrieheeren.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant