Gerrit van Schie verdient een pluim voor de veilige kilometers in het weekend en het afgelopen seizoen.
Gerrit van Schie verdient een pluim voor de veilige kilometers in het weekend en het afgelopen seizoen.

G-team Oliveo gezellig op voetbalkamp

Algemeen 776 keer gelezen

Onlangs zette het G-team van Oliveo met een volle bus van Gerrit van Schie en nog vollere boodschappentassen koers richting Sinderen in de Achterhoek voor het jaarlijkse voetbalkamp.

Zaterdagochtend stond er een vriendschappelijke wedstrijd tegen VV Vorden op het programma. De beide teams werden gemengd om een gelijkwaardige verhouding te krijgen. De erg leuke strijd eindigde dan ook in een 12-12 gelijkspel en na een gemeenschappelijk drankje keerde de groep weer terug naar de boerderij. Na het avondeten is een fantastische muziekbingo gespeeld, waarbij Nederlandstalige muziekfragmenten geraden moesten worden. Zondags na het ontbijt was het tijd voor klootschieten in de bossen. Hierbij moest het parcours in zo weinig mogelijk worpen afgelegd worden. Na de lunch ging de groep in de omgeving voetgolfen. Mede vanwege het mooie weer en het afsluitende drankje, was dit ook een geslaagde middag.

Vervolgens werden de voorbereidingen getroffen voor de barbecue. Grillmaster Rick werkte zich urenlang in het zweet om iedereen te voorzien van de nodige vlees- en vegagerechten. Maandagochtend heeft iedereen lekker uitgeslapen en toog de bus weer richting het westen. Op de rustige terugweg werd nog een bezoek gebracht aan het stadion van Sparta, waar de groep een enthousiaste rondleiding kreeg. Spelers en begeleiders van het G-team willen alle sponsoren bedanken voor het fijne weekend!

Uit de krant