Afbeelding

Zomeractie bij Visualls keukenachterwanden

Algemeen 696 keer gelezen

Wie op zoek is naar een afwerking van de keukenmuur doet er goed aan om bij Visualls in Delfgauw binnen te stappen. Dit bedrijf ontwerpt, levert en plaatst keukenachterwanden in alle soorten en maten. Tot en met zaterdag 3 augustus geldt bovendien een mooie zomeractie!

Klanten krijgen bij Visualls momenteel 21% Btw-korting op alle materialen! "Dat scheelt een slok op een borrel", zegt Johan Meijer van Visualls. "Steeds vaker kiezen mensen voor een Visualls keukenachterwand. En dat is ook niet vreemd. Makkelijk schoon te maken, geen voegen en je kunt echt alle kanten op. Strak, effen in 1 kleur of originele wanden met print. Naast de standaard collectie, kun je ook een eigen foto laten verwerken."

Populair zijn o.a. de 'beach-look' en de industriële wanden. "Heel populair vanwege de industriële look die je hiermee creëert", weet Johan. Is een print niets voor jou? Dan heb je keuze uit maar liefst 30.000 verschillende kleuren glas, waaronder natuurlijk de huidige interieur-tinten. Leverbaar in hoogglanzende uitvoering, maar ook mat.

Weet je niet precies wat je wilt? Niet getreurd. "We hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche, dus we kunnen uitstekend adviseren". De showroom in Delfgauw is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Je kunt gewoon binnenwandelen en t/m 3 augustus gebruik maken van de zomeractie.

Visualls; Distributieweg 6, Delfgauw. Meer weten? Kijk op www.visualls.nl en op www.facebook.com/visualls.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant