Afbeelding

Vrachtwagenchauffeurs en burgemeester zoeken naar oplossing parkeerprobleem

Algemeen 3.201 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Een aantal vrachtwagenchauffeurs uit Nootdorp heeft onlangs een gesprek gehad met burgemeester Francisca Ravestein van Pijnacker-Nootdorp. Ook iemand van de brancheorganisatie was daarbij aanwezig.

"We hebben een gesprek gehad waarin wederzijdse standpunten zijn uitgewisseld. Ook is er vanuit de ondernemers een aantal suggesties gedaan, die de gemeente in onderzoek heeft. Zodra de uitkomsten hiervan bekend zijn, zullen we die eerst met de ondernemers delen", laat een woordvoerder weten. Op de vraag of de gemeente tijdens het zoeken naar een oplossing bekeuringen blijft schrijven, kreeg onze redactie geen antwoord.

Ondernemer en vrachtwagenchauffeur René Lindeman hoopt dat zijn aanbevelingen serieus worden onderzocht. In september heeft hij een ontmoeting met de voltallige fractie van de lokale VVD om het parkeerprobleem voor vrachtwagens nog eens goed onder de aandacht te brengen. Hij waardeert het zeer dat dit gesprek eraan zit te komen.

Sinds een paar maanden treedt de gemeente Pijnacker-Nootdorp streng op tegen chauffeurs die onder andere op bedrijvenpark Oost Ambacht in Nootdorp hun vrachtwagen parkeren. Sommige ondernemers hebben al meerdere bekeuringen gekregen.

René Lindeman was onlangs te gast in het radioprogramma Dossier Mastenbroek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant