Jeugdland voor de vakantie uitverkocht?
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Jeugdland voor de vakantie uitverkocht?

  •   1349 keer gelezen

Op vrijdag 19 juli start de zomervakantie voor de scholieren in Pijnacker en omgeving. Tot die datum kun u ook nog Jeugdland weekkaarten krijgen voor 32.50 euro. Vanaf maandag de 22ste zijn de weekkaarten 5 euro duurder.

Sinds 2018 verkoopt de Stichting Jeugdland alleen nog maar weekkaarten, dit omdat dit de enige manier was om het aantal deelnemers in de hand te kunnen houden. In 2017 bleek nl. dat er, door een gestadige groei van 50 a 80 kinderen per jaar, op twee dagen bijna 1600 deelnemertjes rondliepen. Qua ruimte en activiteiten geen probleem, echter ruim te veel voor het aantal vrijwilligers die alles begeleiden.

Het bestuur hoopt dat het goed bekend is dat je aan de deur geen kaarten meer kunt kopen. Een weekkaart, in de vorm van 5 polsbandjes in de kleuren van de dagen, kunt u kopen bij sigarenmagazijn 't Moortje in de Stationsstraat in Pijnacker. De polsbandjes voor de dagen dat uw kind eventueel niet komt, kunt u via de Jeugdland Face Booksite aanbieden aan andere belangstellenden.

Traditioneel vragen de programmamakers van de diverse afdelingen of u materialen voor hen wilt sparen. Voor dit jaar zij dat: tennisballen, glazen potjes, kleine (planten)potjes Ø 5 a 6 cm., eierdozen, sigarendozen, wc en keukenrollen, 50 cl plastic flesjes, plastic bakken van ijs bijv., groene wol.

Mocht u zelf tijd en zin hebben om gedurende de week enkele dag(delen) te komen helpen, dan wordt u met open armen ontvangen. Op donderdag is sowieso 36 man extra nodig in het Dobbe gebied vanwege de survival voor de 9+. Een heel belangrijke functie die vorig jaar zijn dienst heeft bewezen, is de zogeheten 'sfeerbeheerder'. Deze vrijwilligers lopen rond en proberen kleine schermutselingen of ongewenst gedrag in de kiem te smoren. De leiding van de afdelingen heeft het nl. erg druk met kinderen helpen en zien niet altijd wat er verder weg gebeurt.

De organisatie heeft naast de traditionele activiteiten natuurlijk weer veel nieuwe programma onderdelen. Er staat dit jaar een extra grote techniekbus en de toerclub komt ook weer. Het lunchprogramma met het spel 'de jongens tegen de meisjes' was vorig jaar een groot succes en komt ook weer terug.

Voor meer informatie: www.jeugdland-pijnacker.nl of de FB pagina van Jeugdland Pijnacker.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>