Afbeelding

Speeltuingluurder aangehouden

Algemeen 3.959 keer gelezen

Pijnacker/Berkel - De politie heeft onlangs in Berkel en Rodenrijs een man aangehouden die wordt verdacht van het bespioneren van kinderen. Dezelfde man is vrijwel zeker ook in Pijnacker Zuid actief geweest.

Enige tijd geleden werd de verdachte op heterdaad betrapt toen hij vanuit de bosjes in de wijk Koninghof naar kleine kinderen aan het kijken was. Toen hij werd aangesproken, sloeg hij direct op de vlucht. De klopjacht ging door tuinen en struiken. In Pijnacker Noord verloor men de man uiteindelijk uit het oog. De schrik zat er goed in en op social media zijn er foto's gedeeld van de man. Ook er is naar verluidt een video in omloop.

Onlangs is er in Berkel een man aangehouden toen hij zich wederom verdacht gedroeg in de nabijheid van kleine kinderen. Het gaat volgens onbevestigde berichten vrijwel zeker om dezelfde man. De politie kent nu zijn identiteit en doet onderzoek naar zijn vreemde handelen. De Bewonersvereniging Koningshof blikt deze maand in het wijkblad uitgebreid terug op de kwestie. Men is blij met de alertheid van de wijkbewoners en erg opgelucht dat de man is aangehouden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant