Afbeelding

Hizi Hair zoekt allround haarstylist

Algemeen 1.691 keer gelezen

Pijnacker - 'Kapsalon Hizi Hair' in het winkelcentrum 'Ackershof' in Pijnacker, heeft sinds maart 2019 Joyce Pennings als nieuwe eigenaar. Joyce zit al 15 jaar met veel passie in het vak en streeft naar het hoogst haalbare voor de klant. Bij Hizi Hair is elke behandeling een bijzonder moment; je beleeft een waar momentje voor jezelf.

"Iedere dag mooi!" Het team geeft persoonlijk advies wat bij jou als persoon past en als resultaat nog mooier haar. Vijftien jaar geleden begon het allemaal voor Joyce en nooit stilgezeten. Het volgen van academies, de laatste trends en bijvoorbeeld 3 jaar op Curaçao gewoond waar zij een eigen kapsalon heeft gehad. Daar heeft ze veel ervaring opgedaan met andere haartypes en veel bruid- en fotoshoots gedaan. "Mijn eigen ervaringen geef ik graag door aan de medewerkers", legt ze uit.

"Het team is heel belangrijk. Een fijne- en leuke werkplek in de salon zorgt ook dat de klantbeleving optimaal is." Hizi Hair Pijnacker is dan ook per direct opzoek naar versterking. Een 'Allround Haarstylist met flair, creativiteit, teamplayer en passie voor het mooie vak'. Met trainingen en opleidingen op de 'Hizi Hair Academy' én in de salon kan jij je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Wil jij meer informatie of ken jij iemand die een nieuwe uitdaging zoekt kan je bellen naar de 015-3693571 of mail naar pijnacker@hizihair.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant