Afbeelding
Nieuw initiatief!

Aanmelden voor Spulletjûsdag Pijnacker

Actueel 3.833 keer gelezen

Tijdens Spulletjûsdag Pijnacker kunnen inwoners uit de regio op 15 september 2019 van 10.00 tot 16.00 een zelfbepaalde route fietsen of lopen langs garages en voortuinen van inwoners van Pijnacker die hun spulletjes uit de garage, schuur en van zolder hebben gehaald en uitgestald voor het langskomend publiek.

Dit initiatief is bedoeld voor inwoners van Pijnacker om te verkopen en voor inwoners uit de regio om te kopen met als doel om spulletjes een tweede leven te geven. Er zijn genoeg mensen die nog veel spulletjes in huis hebben wat ze niet meer gebruiken maar vinden de drempel te hoog om dit op marktplaats te zetten of te veel gedoe om naar een rommelmarkt te gaan. Spulletjûsdag Pijnacker biedt uitkomst!

Bij het initiatief gaat het niet alleen om duurzaamheid, het heeft ook een sociaal aspect. Hoe gezellig is niet om even een babbeltje te maken met mensen uit de directe omgeving die in je voortuin of garage je spulletjes komen bekijken en kopen. Dit werkt voor veel mensen drempelverlagend en het is lekker makkelijk. Eind van de dag zet je je overgebleven spulletjes terug in de schuur.

Ook inwoners die geen garage of voortuin hebben kunnen meedoen. Als er na het uitstallen van de spulletjes vóór het huis nog 1.20 m rolstoel ruimte overblijft, hoeft het geen probleem te zijn. Dit kan individueel bekeken worden.

Woon je in Pijnacker en wil jij wat spulletjes verkopen? Meld je aan! Dit kan tot 21 augustus 2019. Aanmelden is geheel gratis! Je krijgt de nodige informatie opgestuurd.

Meer weten? Bekijk de Facebookpagina of mail direct naar spulletjusdagpijnacker@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant