Afbeelding

Last van muggen? Bel de horrenstunter.nl!

Algemeen 1.233 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Je ligt net in bed en valt al bijna in slaap. Dan begint het bekende gezoem; muggen in huis! Volledige families gaan 's nachts op zoek naar het menselijk bloed.

Wij, de mens, kunnen tijdens die zwoele zomers toch al amper functioneren en hebben alle fabeltjes al eens geprobeerd. Je kan een mug verwarren met citronella of DEET maar wist je dat DEET schadelijk kan zijn voor je zenuwstelsel? Entomologen weten wat echt werkt zonder schadelijke of stinkende goedjes te gebruiken: HORREN!

Bestel je horren daarom eenvoudig en snel op horrenstunter.nlHorrenstunter.nl is de expert uit de regio als het gaat om insectenwering volledig op maat. Voor een simpele inzethor betaal je slechts € 54,- per stuk ongeacht het formaat. De inzethor past in alle type draaikiepramen en is daardoor in bijna elk huis wel toepasbaar. De horren van horrenstunter.nl worden in Nederland op maat gemaakt en zijn van absolute topkwaliteit aluminium. Je kan kiezen voor diverse gaassoorten; standaard grijs, zwart of pollengaas.

Hooikoorts? Zorgeloos ventileren met de horren van horrenstunter.nl
Alle inzet- en inklemhorren van horrenstunter.nl kunnen worden voorzien van Poll-Tex. Poll-Tex is een speciaal gepatenteerd pollengaas. Dit unieke, dubbel medisch gecertificeerde pollengaas houdt 100% van de graspollen tegen en 97% tegen ambrosia, berken en brandnetels.

Naast de inzet- en inklemhorren zijn er in het assortiment van horrenstunter.nl diverse oplossingen te vinden voor ieders insectenprobleem. Zo heeft horrenstunter.nl ook een oplossing voor de bij vele bekende rolhor, deze zit snel vast door vuil in de geleiders en laat je hem per ongeluk los dan klapt hij keihard tegen de kast aan, de voorzet-/inzetplisséhor. Op deze voorzet-/inzetplisséhor krijg je bij horrenstunter.nl MINIMAAL 30% KORTING.

De inzet- en inklemhorren van horrenstunter.nl zijn in een handomdraai in het kozijn te zetten en worden volledig geassembleerd bij u aan huis geleverd op zaterdag. Vooraf wordt u gebeld door de transporteur om de aflevering met u te bespreken.

Zelf meten en monteren verzekeren u de laagste prijs!
Bent u niet zeker welke maat u moet opnemen? Stuur dan foto's van uw situatie naar onze helpdesk via hulp@horrenstunter.nl. Onze helpdesk zal u duidelijke inmeet-instructies geven en eventueel een voorstel doen in een product en dat geheel vrijblijvend.

Bestel simpel en snel op
www.horrenstunter.nl

Stuur een e-mail naar
info@horrenstunter.nl

Of bel naar 085-0608738

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant