Afbeelding
Zaterdag 29 juni

Dance Parade in Nootdorp

Actueel 1.514 keer gelezen

De Parade staat aanstaande zaterdag 29 juni 2019 helemaal in het teken van dans. Geen optocht, maar een geheel eigen versie van een dansevent waarbij winkelcentrum Parade, Balletstudio Belinda, Balletschool Ypenburg en Balletschool Leidschenveen de handen ineen slaan. De hele dag worden er door verschillende dansgroepen van de balletscholen optredens gegeven, van klassiek tot modern, van urban tot breakdance. Dus wie dit jaar hun voorstellingen heeft gemist, is dit een mooie kans om deze talenten alsnog te komen bewonderen. En natuurlijk mag er vanuit de 'zaal' worden meegedanst!

Vergeet vooral ook niet mee te doen met de clinic van breakdancer Marten Leerkamp, die speciaal voor dit event naar de Parade komt. Kortom, break a sweat en leer handige tips en tricks van deze ultieme b-boy.

Tijdens en na het dansen kan er tevens genoten worden van een gezond broodje vegan kebab, aangeboden door Grillroom Oztad uit de Parade. Dit innovatieve product is ontwikkeld door Nootdorper Mark Laponder die met zijn bedrijf Green Meat Products veganistische vleesvervangers maakt die vooral lekker en gezond moeten zijn. Het eerste broodje wordt om 12:00 uur aangeboden aan wethouder Economische Zaken Ilona Jense van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

De ondernemers van winkelcentrum Parade Nootdorp zetten vanaf 2019 en verder steeds meer in op lokale samenwerking. Een aantrekkelijk centrum om te winkelen, boodschappen te doen, een hapje te eten of om te verblijven en sociale contacten op te doen maak je samen. Samen met ondernemers, verenigingen, scholen en bewoners. De mensen die er wonen, werken en verblijven maken een centrum tot een centrum wat van en voor hen is. Natuurlijk is internet uitgebreid en snel en makkelijk...om spullen aan te schaffen... Maar voor persoonlijk contact, professionele service, lokale producten van lokale ondernemers, een praatje, een wandeling door je centrum moet je, gelukkig, nog steeds de deur uit.

En daar liggen grote kansen. Niet alleen voor de ondernemers in de Parade maar ook voor de ondernemers buiten het centrum, de verenigingen en stichtingen die actief zijn in Pijnacker-Nootdorp. Of het nou om het werven van nieuwe medewerkers gaat, om het zichtbaar aanwezig zijn om nieuwe leden of vrijwilligers aan te trekken of om mee te denken met de uitstraling. Daarom geloven de winkeliers voor de toekomst van Parade Nootdorp in lokale samenwerkingen en verbindingen. Samenwerkingen die beide partijen iets opleveren, want op die manier versterken we uiteindelijk heel Nootdorp en omgeving. Dit dansevent is een mooi voorbeeld van hoe de Parade de handen ineen wil slaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant